Koku zāģēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

MMPC, SIA

Dzelzava, Ozolu 8-9, Dzelzavas pagasts, Madonas nov. LV-4873
taksācija, mežsaimniecības darbi, meža apsaimniekošana, cirsmu vērtēšana, dastošana, apaugumu novākšana, koku , zāģēšana , koku izvešana, kokvedēju pakalpojumi, meža izvešana, kokmateriālu iepirkšana Vidzeme, Latgale

Kokrade, SIA

"Kalna Bauņi" , Grundzāles pagasts, Smiltenes nov. LV-4713
Kokrade. Galdniecība, kokapstrāde, galdniecības izstrādājumi, interjers, interjera elementi, interjers no koka. Mēbeles, virtuves mēbeles, koka durvis, durvis, logi, koka durvis Smiltenē, koka durvis Cēsīs, logi Cēsīs, logi Smiltenē. Masīvkoka mēbeles, koka mājas, pirtis, pirts, koka karkasu ēkas, bērnu mēbeles, mežizstrāde, mežizstrāde

PK Mežs, SIA

Beverīnas 24, Rīga LV-1058
Kokmateriālu tirdzniecība, kokmateriāli, būvmateriāli, brusas, dēļi, cirsmu pirkšаna, cirsmu iepirkšana, meža īpašumu pirkšana. PK Mežs. Beverīnas iela. Apdares dēļu tirdzniecība, vairumtirdzniecība, pārdošana, zāģmateriāli, kokmateriāli. Latas, nestandarta izmēra, mežizstrāde, pērk mežu, pārdod mežu, cirsmas, papīrmalkas, apaļkoku

DIGNE, SIA

"Kramiņi" , Valles pagasts, Bauskas nov. LV-5106
lāvas dēļu izgatavošana, Koka māju ražošana, Guļbūves, Koka dzīvojamās mājas, Apaļkoku iepirkšana, zāģēšana

Daugavlīči, SIA, Kokapstrādes gateris Lauterē

"Augstkalni" , Aronas pagasts, Madonas nov., LV-4847
Mežizstrāde, meža izstrāde, zāģeru pakalpojumi, meža zāģēšana , meža ciršana, apaugumu novākšana, meža

Virši AG, ZS

Ciskādi , Sakstagala pagasts, Rēzeknes nov. LV-4638
Apraksts:

"Virši AG" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar mežu iepirkšanu, cirsmu iepirkšanu, mežizstrādes darbiem un apaļkoku iepirkšanu. Piedāvājam arī kokvedēja pakalpojumus. Mežu īpašumu pirkšana, kokmateriālu pirkšana, apaļkoku pirkšana, zāģbaļķu pirkšana, zāģbaļķu mežistrādes pakalpojumi, koku zāģēšana, koku izvešana, hārvestera pakalpojumi, forvardera pakalpojumi, kokvedēju pakalpojumi, mežizstrādes tehnika. Izstrādā un realizē mežu. Darbojamies Vidzemes, Zemgales, Latgales reģionā.

SIA JAGUAR - Palīgs tavos darbos!

Drusti, Meistaru 6, Drustu pagasts, Smiltenes nov., LV-4132
Uzņēmums SIA "Jaguar" nāks palīgā tavos darbos!:

Nodarbojamies ar:

✓ Celtniecības un montāžas darbiem; ✓ Jumtu montāžas darbiem ✓ Ēku demontāžām / iekšdarbu demontāžu; ✓ Īpašumu apsaimniekošanu; ✓ Mežizstrādi / bīstamo koku zāģēšanu; ✓ Ar darbiem augstumā; ✓ Teritoriju uzkopšanu ; ✓ Metināšanas darbiem; ✓ Apkures katlu uzstādīšanu; ✓ Zāles pļaušanu; ✓ Sniega tīrīšanu no jumtiem; ✓ Sniedzam dažādus palīgdarbus jūsu uzņēmumā, objektā , teritorijā vai saimniecībā!  ✓ Pakalpojumus sniedzam ar savu tehniku un instrumentiem. Strādājam visā Latvijā un izskatam piedāvājumus arī darbiem ārzemēs.

Skabarga, zāģmateriāli Jēkabpils, koka dārza mēbeles, kokmateriāli Jēkabpils, koka šūpoles Jēkabpils, gateris Jēkabpilī

Turpinām strādāt klātienē!
Spuņģēni , Krustpils pagasts, Jēkabpils nov., LV-5202
Jēkabpilī, zāģmateriālu tirdzniecība Jēkabpilī, meža izvešanas pakalpojumi Jēkabpilī, zāģmateriālu zāģēšana

Āres J & T, SIA

Sporta 7, Viesīte, Jēkabpils nov. LV-5237
Viesītē, Jēkabpilī, melnalkšņu bezzaru dēļi Viesītē, Jēkabpilī taras sagataves Jēkabpilī, Viesītē, zāģēšana

MAZIE BRAKŠI, SIA

Gaismas 24-3, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Pakalpojumi: ✓ Arborists ✓ Bīstamo koku zāģēšana ✓ Koku kopšana ✓ Koku vainaga veidošana ✓ Celmu frēzēšana ✓ Šķeldošana ✓ Mauriņa aerācija Apraksts:

SIA "MAZIE BRAKŠI" ir uzņēmums, kas sniedz arboristu/kokkopju pakalpojumus, nodarbojas ar īpašumu labiekārtošanu, zāles/mauriņa pļaušanu.

J.G. Vēres, SIA

"Dzilnas" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2151
Apraksts:

"J.G. Vēres", SIA uzņēmums piedāvā mežizstrādes, meža apsaimniekošanas pakalpojumus un zāģmateriālu ražošanu.

SSB Timber, SIA

Linejciems, "Ilbatas" , Lībagu pagasts, Talsu nov. LV-3258
Par uzņēmumu:

Pieredze, zinoša komanda un ilgtspējīgi pārvaldības rīki ļauj mūsu uzņēmumam radīt dažādus individuālus apsaimniekošanas risinājumus visa veida īpašumiem. Veicam arī plaša spektra demontāžas un labiekārtošanas darbus, izbūvējam ceļus, nobrauktuves un grāvju sistēmas.

15 gadu pieredze mežsaimniecības nozarē. Apsaimniekojam dažāda rakstura mežus un nemeža teritorijas ar apaugumu. Aicinām sadarbībai!

Silviko, SIA

"Briede" , Zilākalna pagasts, Valmieras nov. LV-4222
Zāģmateriāli būvniecībai (nežāvēti, žāvēti, ēvelēti): ✓ dēļi; ✓ brusas; ✓ latas; ✓ grīdas dēļi; ✓ apšuvuma dēļi; ✓ kurināmās granulas (6 mm diametrā); ✓ pakaišu skaidas zirgiem (no egles). Iepērkam egles zāģbaļķus!:

Kvalitātes prasības: Koksnei jābūt svaigi sagatavotai no augošiem kokiem. Zāģbaļķiem jābūt kvalitatīvi atzarotiem. Nepieļaujas: trupe, dvīņserde, saussāni, zilējums, kukaiņu bojājumi, metāla ieslēgumi, gāšanas plaisas, lielzarainība. Līkumainība: vienpusējā līkumainība nepieļaujas lielāka kā 1,5% no zāģbaļķa garuma. Divpusējā līkumainība nav pieļaujama.

 

Merrem Industriplasts, SIA Plastmasas un gumijas materiālu, detaļu veikals - noliktava

Patversmes 21, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Plākšņu zāģēšana garenvirzienā un šķērsvirzienā ✓ Apaļstieņu un cauruļu zāģēšana nepieciešamajos izmēros ✓ Ēvelēšana, frēzēšana un urbšana ✓ Materiālu piegāde klientiem ✓ Plastmasas konstrukciju metināšana ✓ Gumijas izstrādājumu izgatavošana no gumijas loksnēm ✓ Konsultācijas, palīdzība materiālu izvēlē

Master klass, SIA

Garkalne, Lielā zaļā 8, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-2137
Piedāvātie pakalpojumi saistībā ar kokmateriālu apstrādi: ✓ Zāģēšana ✓ Žāvēšana ✓ Ēvelēšana ✓ Impregnēšana ✓ Garināšana ✓ Šķirošana Produkti: ✓ Svaigi zāģēti kokmateriāli (dēļi, brusas, latas) ✓ Žāvētie – kalibrētie zāģmateriāli ✓ Žāvētie – ēvelētie zāģmateriāli ✓ Apdares dēļi (vagonka un blockhouse) ✓ Grīdas dēļi ✓ Žoga dēļi ✓ Terases dēļi

Ogres apbedīšanas centrs, SIA

Turkalnes 35, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Diennakts apbedīšanas pakalpojumi, Ogres Apbedīšanas Centrs: Pilns apbedīšanas pakalpojumu spektrs, apbedīšanas piederumi. Profesionāla pieeja no 1995. gada. Strādājam visā LATVIJĀ!

Serviss Mūžība, SIA, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Mēness 1, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Pakalpojumi: ✓ Pilns bēru organizēšanas serviss ✓ Diennakts apbedīšanas pakalpojumi ✓ Apbedīšanas, bēru piederumi ✓ Nelaiķa nogādāšana, transportēšana morgā ✓ Katafalks, katafalka pakalpojumi ✓ Krusts ✓ Zārki ✓ Sēru, bēru ceremonija ✓ Mūzika bērēs

Grasis G, SIA, autoceltņa noma

"Alberti" 13-1, Koknese, Aizkraukles nov., LV-5113
Apraksts:

"Grasis G" nodrošina iekraušanas un izkraušanas pakalpojumus, kā arī Autoceltņa nomu Latgales, Vidzemes, Pierīgas, kā arī Zemgales reģionos. Autoceltņu pakalpojumi dažādos celtniecības objektos, bīstamo koku zāģēšana, elektrolīniju stabu nomaiņa. Autoceltņu pakalpojumi visā Latvijā: GROVE 35t, 45m, FAUN 30t, 33m, FAUN 40t, MAZ 12,5t, 14m, Liebherr-40t

Līvānu dzīvokļu un komunālā saimniecība, SIA - ūdensapgāde, namu apsaimniekošana, atkritumu izvešana, celtniecības tehnikas noma Līvānos

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 2b, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Pakalpojumi: ✓ Dzīvokļu saimniecība ✓ Atkritumu apsaimniekošana ✓ Ūdensapgāde un kanalizācija ✓ Labiekārtošana un apzaļumošana Par uzņēmumu:

SIA "Līvānu Dzīvokļu un komunālā saimniecība" ir Līvānu novada pašvaldības kapitālsabiedrība, kura nodibināta 2004. gadā. Tās mērķis ir nodrošināt Līvānu novada pašvaldības funkciju izpildi dzīvokļu apsaimniekošanas un komunālo pakalpojumu sfērā.

Gardens, SIA

Mēs strādājam, ievērojot drošības pasākumus!
Kvēles 41, Rīga, LV-1024
Apraksts: “Gardens” ir pieredzes bagāta komanda ar videi draudzīgu domāšanu, kurai darbs ir arī hobijs - mēs visu darām ar prieku un reizē lielu atbildību. Zālienu, paklājzālienu ierīkošana un pļaušana, dzīvžogu stādīšana un apgriešana, dārzu ierīkošana un kopšana. Nogāžu un krastu stiprināšana. Sākot no projekta līdz krāšņai teritorijai dabā. Pļaujam aizaugušas teritorijas, kā arī zāģējam kokus un to zarus. Tīrām pamežus, starpcirsmas un aizaugušus laukus. Veicam teritorijas atbrīvošanu no celmiem. Veicam augļu koku vainagu veidošanu, stādīšanu un kopšanu.